Mivel teltek az elmúlt hetek…

Szerző: | ápr 10, 2020

minta weboldal villanyszerelő

Affiliate tájékoztató: A bejegyzésben affiliate linkek találhatók, ami azt jelenti, hogy ha a linkre kattintást követően fizetős terméket, szolgáltatást vásárolsz, jutalékot kapok a vásárlásod után az eladótól. A termék illetve szolgáltatás, ettől nem kerül többe számodra. Fontos tudnod, hogy olyan terméket illetve szolgáltatást, nem ajánlanék, amit nem tartok megfelelő színvonalúnak.

Először is szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy bár a koronavírus miatti helyzet kihívások elé állít mindannyiunkat, a Webhely Műhely továbbra is működik és a háttérben is folyamatosan zajlik a munka.

A honlapkészítéshez szükséges egyeztetések, emailben, személyes találkozás nélkül történnek, érdeklődésre, ajánlatkérésre továbbra is 1 munkanapon belül válaszolok. Az alábbi oldalon írhatsz nekem: https://webhelymuhely.hu/kapcsolat/

Már kész Divi elrendezéseket, arculatokat is vásárolhatsz tőlem…

Az elmúlt hetekben egy újdonsággal is készültem. Ha rendszeresen követed az oldalt, akkor már tudod, hogy a Divi Prémium Sablonnal dolgozom, valamint, hogy 1,5 hónapja elindult az Instant Honlapkészítés szolgáltatásom.

Ha értesz a WordPress-hez és alap szinten a Divi-hez is, akkor talán örülni fogsz a hírnek, hogy már kész arculatokat is vásárolhatsz tőlem, melyeket csak be kell importálnod a Divi szerkesztővel és kedvedre alakíthatod őket. Ez jóval költségkímélőbb megoldás, mintha honlapkészítést rendelnél.

Szerettem volna, hogy a termékeim külföldön is elérhetők legyenek, így a két jelenleg legnagyobb Divi-s Webshopban a Divi Cake és az Elegant Marketplace oldalakon találod meg őket, az alábbi linkeken:

Divi Cake: Instant Website Layouts
Elegant Marketplace: Instant Website Layouts

Jelenleg 10 Instant Sablont vásárolhatsz meg 1 csomagban, 5 további weboldal sablon is elérhető, valamint 10 Divi fülszöveg modul formázva, animálva.

Hamarosan indul az Elegant Themes hivatalos webáruháza a Divi Marketplace is, terveim szerint ott is elérhetők lesznek az arculataim, a jelentkezésem már elfogadva, most a termékek jóváhagyására és a shop indulására várok. 🙂

Nemsokára új bejegyzéssel is jelentkezem, melyből megtudhatod, hogy hol vásárolhatsz még kész arculatokat és bővítményeket Divi-hez.

Addig is vigyázz magadra, vigyázzunk egymásra!

Ha keresőbarát 1 oldalas bemutatkozó oldalra, vagy céges weboldalra van szükséged, az alábbi oldalon kérhetsz tőlem ajánlatot: Ingyenes ajánlatkérés

Ha segítségre van szükséged, hogy melyik szolgáltatót bízd meg a kész weboldalad keresőoptimalizálásával vagy online hirdetéseid kezelésével, írj nekem a hello@webhelymuhely.hu címre, segítek a döntésben.

Ez is érdekelhet:

WordPress vagy egyedi fejlesztés?

WordPress vagy egyedi fejlesztés?

Az alábbi nagyon részletes cikket Cellár Lászlótól kaptam. Ha nem tudsz dönteni a WordPress és az egyedi fejlesztés között,...