GYIK

t

Milyen weboldalakat tudsz elemezni?

Egyedi fejlesztésű honlapokat, Joomla-s, WordPress-es, Drupal-os weboldalakat is tudok elemezni és megoldási tervet készíteni. Sebesség optimalizálni a WordPress-es céges weboldalakat, webáruházakat, magazinokat és blogokat tudom.
t

Milyen weboldalakat tudsz sebesség optimalizálni?

WordPress-es céges weboldalak, webáruházak, magazinok és blogok sebesség optimalizálásában tudok neked segíteni, erre specializálódtam. Elemezni és értékelni bármilyen tartalomkezelő rendszert használó weboldalt, valamint egyedi fejlesztésű honlapot tudok.
t

Mennyi időt vesz igénybe a sebesség elemzés?

A sebesség elemzés a megrendeléstől számítva jellemzően 1 munkanapon belül elkészül.
t

Mennyi időt vesz igénybe a sebesség optimalizálás?

A sebesség optimalizálás 1-5 munkanapon belül készül el a megrendeléstől és a munkához szükséges adatok beérkezésétől számítva. Jellemzően 1-2 nappal számolhatsz.
t

Elérhető lesz a weboldal miközben dolgozol?

A weboldal elérhető lesz miközben dolgozom, azonban erőforrás-igényes feladatok esetén előfordulhatnak lassulások. A feladatokat próbálom úgy ütemezni, hogy a legkevésbé látogatott időszakokban végezzem az erőforrás igényesebb műveleteket.
t

Van a szolgáltatásoknak egyéb költsége?

Nincs egyéb költség. A sebesség elemzés 4 990Ft-ba, a sebesség optimalizálás 49 990Ft-ba kerül. A megadott árakat Áfa nem terheli. Amennyiben a sebesség elemzés után megrendeled a sebesség optimalizálást is, az elemzés díját beszámítom a szolgáltatás díjába.
t

Milyen adatokra van szükséged a munka elkezdéséhez?

A sebesség elemzéshez a weboldal linkjére van szükségem. A sebesség optimalizáláshoz a tárhely és a weboldal belépési adataira van szükség, ezekről részletes tájékoztatást kapsz a megrendelést követően.
t

Milyen gyorsan válaszolsz az ajánlatkérésekre?

Az ajánlatkérésekre 1 munkanapon belül válaszolok, de jellemzően ennél jóval rövidebb idő alatt választ kapsz az üzenetedre.
t

Jár valamilyen kötelezettséggel az ajánlatkérés?

Az ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ha nem szimpatikus az ajánlatom, megköszönöm, ha jelzed felém, ez is segít, hogy fejlesszem a szolgáltatásom.
t

Vállalsz garanciát a munkádra?

Ha nem tudok javítani az oldalad sebességén, akkor csak az elemzésért kell fizetned. Minden oldal más és más, a javulás mértéke is eltérő, olyan azonban még nem fordult, hogy ne tudtam volna javítani egy oldal teljesítményén.
Copy link