Oldal kiválasztása

5 szuper weboldal, ahol Divi elrendezéseket vásárolhatsz!

Szerző: | júl 30, 2020

Divi

Affiliate tájékoztató: A bejegyzésben affiliate linkek találhatók, ami azt jelenti, hogy ha a linkre kattintást követően fizetős terméket, szolgáltatást vásárolsz, jutalékot kapok a vásárlásod után az eladótól. A termék illetve szolgáltatás, ettől nem kerül többe számodra. Fontos tudnod, hogy olyan terméket illetve szolgáltatást, nem ajánlanék, amit nem tartok megfelelő színvonalúnak.

A Divi egyike a legnépszerűbb prémium WordPress sablonoknak, mellyel kis gyakorlás után nagyon szép és tapasztalatom szerint jól sebesség optimalizálható weboldalakat lehet készíteni.

A Divi egyik hatalmas előnye, hogy a Visual Builder segítségével előre elkészített elrendezéseket (angolul: layout) tölthetsz be, amelyeket utána a saját ízlésed szerint alakíthatsz.

Használhatod a Divi Layout Library-ban lévő sablonokat – a bejegyzés írásakor 172 ilyen elrendezés csomag érhető el ingyen, a Divi előfizetői számára -, betölthetsz korábban exportált elrendezéseket, valamint más Divi sablon webshopban vásárolt elrendezéseket is.

A Divi könyvtárban lévő sablonok között is akadnak jól használható, hagyományosabb felépítésű elrendezések, azonban gyakori a túlzott animáció és effekt használat, a vizuális elemek túlsúlya. Ha más jellegű sablonokat keresel, vagy szükséged van valamilyen kiegészítőre akkor is van megoldás!

Mivel a Divi rendkívül népszerű külföldön, ezért egyre több gyerek sablon (child theme), elrendezés (layout) és bővítmény (plugin) készül hozzá. Ezeket a kiegészítőket meg lehet vásárolni a fejlesztők saját weboldalán, valamint léteznek a közösség számára létrehozott webáruházak is.

Az ilyen közösségi webshopokba a fejlesztők tölthetik fel ellenőrzés után a saját termékeiket. Tavasz óta én is készítek kezdőlap elrendezéseket és formázott Divi modulokat is, amelyeket a világ bármely pontjáról meg lehet vásárolni.

Itt találod a jelenleg elérhető termékeimet: Divi Marketplace – DiviGlow

Ebben a bejegyzésben 5 olyan weboldalt mutatok be, ahol a Divi gyerek sablonokat, elrendezéseket és bővítményeket tudsz vásárolni.

Fontos tudnod, hogy ezeket a sablonokat és bővítményeket, csak akkor tudod használni, ha van Divi előfizetésed, más weboldal építővel nem használhatók.

Divi Marketplace

divi marketplace

Divi Marketplace

A Divi Marketplace a legfrissebb webshop az összeállításban, a Divi sablont fejlesztő Elegant Themes hivatalos webáruháza. A shopban gyerek témák, bővítmények és elrendezések is megvásárolhatók, melyeket szigorú szűrés után tölthetnek fel az eladók.

Az itt található termékeket vásárlás után bármennyi weboldal készítéséhez használhatod, tehát nincs külön single website licence (egy weboldalon használható) és unlimited website licence (korlátlan weboldalon használható).

A shopban kategória, ár és a fejlesztők értékelése alapján is lehet szűrni, valamint kulcsszavas keresővel is tudsz keresni.

A kezdőlapon alapértelmezetten népszerűségi sorrendben látod a termékeket, de dátum és ár szerint is rendezheted őket.

A termékoldalon leírást, képeket és sok esetben demó videót is találsz, ami bemutatja működés közben a kiválasztott terméket. Vásárolni a Buy This Item gombra klikkelve tudsz.

Ha vásárlás előtt kérdésed merül fel, közvetlenül a fejlesztőnek tudsz üzenni a Contact The Author gombra kattintva.

A shopban a cikk írásakor több mint 250 termék szerepel. Mivel ez az Elegant Themes hivatalos shopja, véleményem szerint ez a szám szépen elkezd majd növekedni, és feltehetően az Elegant Themes is népszerűsíteni fogja ezt a felületet. Tehát vásárlóként és fejlesztőként is érdemes figyelemmel követni.

Tovább a Divi Marketplace oldalára

Divi.Express

divi.express

Divi.Express

A Divi.Express oldalán kezdőlap elrendezéseket, szekció sablonokat és most már Theme builder sablonokat is vásárolhatsz. Az oldal előfizetéses rendszerben működik éves és korlátlan időtartamú hozzáférés közül lehet választani, az éves díj 149 dollár, míg a korlátlan hozzáférés 299 dollár.

Az előfizetéssel minden letölthető tartalomhoz hozzáférsz, arra viszont nincs lehetőség, hogy csak egy elrendezést vagy szekciót vegyél meg.

Tapasztalatom szerint szinte folyamatosan van előfizetési akció, ilyenkor jellemzően 79 és 159 dollár az előfizetés. Az előfizetésért cserépbe több mint 300 kezdőlap elrendezést, 35 aloldal elrendezést (rólunk, kapcsolat, szolgáltatások), 1000 szekció mintát, valamint egyre több Divi Builder elrendezést (Header, Footer, 404-es oldal) tölthetsz le.

Szinte bármi elérhető, amire szükséged lehet egy weboldal elkészítéséhez (fejléc, fülszöveg modul, kapcsolat szekció, ártábla, számláló stb.). Az oldalon több helyen is szerepel, hogy naponta felkerül egy új kezdőlap elrendezés, az a tapasztalatom, hogy ennél ma már jóval ritkábban frissül a gyűjtemény.

Tavaly nyáron előfizettem az egy éves hozzáférésre, úgy gondoltam, hogy az 1000 szekció és az akkor elérhető 250+ kezdőlap elrendezés bőven megér ennyit már akkor is, ha nem frissítik tovább az oldalt. Úgy gondolom, nem jártam rosszul, mert tényleg lassult a fejlesztés üteme és még mindig él pár hónapig az előfizetésem, így addig bármilyen újdonságot le tudok még tölteni az oldalról.

Azt tudom javasolni, ha vásárolsz ezen az oldalon, akkor inkább 1 évre fizess elő, ha nem akarsz sokat költeni (a Divi előfizetésedet nem befolyásolja az itteni előfizetés, két külön fejlesztő csapatról van szó).

Fizetni bankkártyával tudsz, a fizetést a Stripe rendszere szolgálja ki, ez külföldön elég gyakori bankkártyás fizetési megoldás, itthon még kevésbé elterjedt, de nem kell tőle félni, nyugodtan használhatod a fizetésnél.

Tovább a Divi.Express weboldalára

Divi Cake

divi cake

Divi Cake

A Divi Cake az egyik legnagyobb közösségi Divi sablon webshop, a cikk írásakor 549 gyerek sablon, 311 elrendezés és 63 bővítmény vásárolható meg az oldalon. A Divi.Express-el ellentétben a Divi Cake ugyanúgy működik, mint egy sima webáruház, azaz nem előfizetést, hanem egy vagy több terméket tudsz megvenni.

A termékeket 4 féle módon tudod szűrni (legújabb, legolcsóbb, legdrágább és legnépszerűbb), érdemes a newest items (legújabb) opciót választani, mivel az alapértelmezett a best selling (legnépszerűbb) opció, ami ritkán frissül. Természetesen tudsz kulcsszavasan is keresni, ha a kis nagyítóra kattintasz és beírod a keresett témakört angolul, vagy használhatod a baloldalon lévő kulcsszó felhőt is.

Egy másik megoldás, ha egy adott eladó összes terméke érdekel, akkor a termék neve és ára alatt megtalál a feltöltő nevét is. Ha erre klikkelsz, akkor megjelenik az eladó összes feltöltött terméke.

Egyes termékeknél 2 féle árazást láthatsz, egy alacsonyabb single site és egy kicsit magasabb unlimited sites opcióhoz tartozó árat. Előbbit akkor válaszd, ha csak egy weboldalon szeretnéd használni a terméket, utóbbit, akkor, ha korlátlan weboldalon.

Ha megtetszik egy termék, tedd a kosárba. Az oldal jobb felső sarkában ezt követően látni fogod, hogy egy termék van a kosaradban. A fizetéshez kattints a kosárra, ekkor megjelenik az összegzés a vásárlásról.

Ezen az oldalon meg kell adnod egy működő email címet, a keresztneved, majd a vezetékneved, a Divi Cake fiókodhoz pedig egy felhasználónév jelszó párost. Ezt követően el kell fogadnod a felhasználási feltételeket, majd pedig a rózsaszín purchase feliratú gombra kattintani. Fizetni PayPay-al tudsz.

Tovább a Divi Cake weboldalára

Elegant Marketplace

elegant marketplace

Elegant Marketplace

Az Elegant Marketplace a Divi Cake-hez hasonlóan egy közösségi webshop, ahol nem előfizetést, hanem gyerek sablonokat, elrendezéseket és bővítményeket lehet venni. A kínálat annyival gazdagabb, hogy az Elementor Builder-hez is találsz sablonokat.

A két webshop kínálata egyébként elég nagy átfedést mutat, sok fejlesztő mindkét webshopba feltölti a termékeit. Az árazási szisztéma és vásárlás menete is azonos. Fizetni bankkártyával és Paypal-al is tudsz.

Tovább az Elegant Marketplace oldalára

Divi Den Layout Shop & Divi Den Pro Plugin

divi-den

Divi Den Layout Shop & Divi Den Pro Plugin

A Divi Den mögött német fejlesztők állnak, az ő megoldásuk az előbbiektől kissé eltérő. Kétféle módon is vásárolhatsz tőlük sablonokat. Lehetőséged van sablon csomagok vásárlására (Collections and Bundles menüpont), illetve megveheted a Divi Den Pro Plugint.

Ha sabloncsomagot vásárolsz, a csomag része egy a sablon nevét viselő Assistant Plugin, amit fel kell töltened a weboldaladra, majd pedig aktiválni kell api kulccsal, és természetesen megkapod az összes sablont is, ami a csomagba tartozik.

A sablon csomagok termék oldalán részletes videós útmutatót kapsz a sabloncsomag telepítéséről és használatáról, érdemes végig nézni őket. Egy ilyen csomag ára 30-76 euró között mozog.

A másik lehetőség a Divi Den Pro Plugin megvásárlása, ez a bővítmény hozzáférést biztosít egy felhő alapú sablon gyűjteményhez, melyben közel 1500 elem található, többek között az előző sablon csomagok is. A sablon könyvtárban elérhető elemeket, az alábbi oldalon tudod megnézni: Full Divi Den Pro Library

A Divi Den Pro bővítményt 1, 5 és korlátlan számú weboldalhoz tudod megvásárolni előfizetéses rendszerben. Havi díjas és éves díjas konstrukció közül tudsz választani.  Egy weboldalhoz a bővítmény havi díja 12 euró, míg az éves díja nagyon barátságos 49 euró. A teljes ártáblázatot itt találod: Divi Den Pro Plugin – Részletek, árak

Akár a sabloncsomagot, akár a bővítményt választod bankkártyával és Paypal-al is tudsz fizetni. Személyes tapasztalatom még nincs a Divi Den sablonokkal és bővítményekkel, de érdekes megoldásnak tartom, a sablon csomagok között igazán egyedi, szép megoldások is találhatók.

Tovább a Divi Den oldalára

Bízom benne, hogy hasznos volt számodra ez az összefoglaló, ha igen, megköszönöm, ha megosztod másokkal is.

Ez is érdekelhet: