20%-os születésnapi kedvezmény az Elegant Themes-nél!

Szerző: | Már 13, 2019

11 éves lett az Elegant Themes, amely főként a Divi-nek köszönheti népszerűségét és ismertségét. Az évforduló alkalmából az 1 éves és a lifetime licence is 20% kedvezménnyel vásárolható meg.

Az 1 éves licenc, amely hozzáférést biztosít a Divi-hez és a többi sablonhoz is 89 dollár helyett 70 dollárba, míg a lifetime licence egyszeri 249 dollár helyett 199 dollárba kerül a születésnapi akció időtartama alatt.

Ha korábban már kacérkodtál a gondolattal, hogy kipróbáld a Divi-t, vagy más Elegant Themes sablont, akkor ez egy remek lehetőség számodra. Az ajánlat 2 hétig tart.

Ha szeretnél többet megtudni az akcióról, vagy az Elegant Themes sablonjairól, kattints a gombra, ami az Elegant Themes weboldalára visz.

ÉRDEKEL AZ AJÁNLAT!

Kép forrása: Elegantthemes.com

Affiliate tájékoztató: A bejegyzésben affiliate linkek találhatók, ami azt jelenti, hogy ha a linkre kattintást követően fizetős terméket, szolgáltatást vásárolsz, jutalékot kapok a vásárlásod után az eladótól. A termék illetve szolgáltatás, ettől nem kerül többe számodra. Fontos tudnod, hogy olyan terméket illetve szolgáltatást, nem ajánlanék, amit nem tartok megfelelő színvonalúnak.

Így gyorsíthatsz ügyfélként a honlapkészítés folyamatán!

Így gyorsíthatsz ügyfélként a honlapkészítés folyamatán!

Egy egyszerűbb felépítésű, néhány oldalas céges bemutatkozó weboldal ideális esetben néhány nap alatt elkészíthető, azonban ennek ellenére gyakran előfordul, hogy ennél lényegesen tovább tart. A cikk első felében azokat a lépéseket mutatom be, melyekkel ügyfélként...

Mivel teltek az elmúlt hetek…

Mivel teltek az elmúlt hetek…

Először is szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy bár a koronavírus miatti helyzet kihívások elé állít mindannyiunkat, a Webhely Műhely továbbra is működik és a háttérben is folyamatosan zajlik a munka. A honlapkészítéshez szükséges egyeztetések, emailben,...

Linképítés: Így válassz linképítési szolgáltatást!

Linképítés: Így válassz linképítési szolgáltatást!

A linképítés egy olyan területe a keresőoptimalizálásnak, amit itthon kevesen végeznek igazán magas színvonalon, azonban töménytelen mennyiségű ajánlatot találsz a Google-ben kutatva. Ebből a kínálatból, nem könnyű kiszűrni az igazán eredményes és biztonságos...

Copy link